reisexperts globe australia2day america2day phone envelop calendar printer list facebook2 twitter2
West Usa with kids

West Usa with kids

13 NACHTEN  
VANAF 975 €
USA : het Westen   |   San Fransisco   |   Los Angeles   |   Familiale reis   |   Selfdrive tour

Een Rondreis doorheen het westen met Kinderen

Een selfdrive tour naar van San Fransisco naar Los Angeles. Sinds de ontdekking van Amerika heeft het westen van Amerika altijd een enorme aantrekkingskracht gehad. Sinds onze kindertijd worden we overrompeld door Amerikaanse invloeden. West Amerika biedt heel veel. San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Geweldige steden om te bezoeken. De nationale natuurparken als Grand Canyon, Death Valley, Yosemite, kortom rondreizen doorheen Westamerika is een geweldige beleving voor ouders met kinderen.

VRAAG MEER INFORMATIE

Travel Planner

U kan deze tour toevoegen aan uw persoonlijke reisplanner en een onvergetelijke reis plannen naar de Verenigde Staten

reis toevoegen aan uw reisplan

 

2 NACHTEN

San Francisco

San Francisco, het culturele centrum van noorden van Californië, staat bekend om zijn mix van een mooie natuur, unieke cultuur en een bruisend stadsleven. De stad is verdeeld in 5 wijken zoals Fisherman’s Wharf, Union Square...die u kunt ontdekken door te klikken op ‘Regio’. Elke wijk biedt compleet ander gevoel en beleving van de stad

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Mammoth Lake

Mammoth Lakes bevindt zich ten zuidoosten van Lake Tahoe en Yosemite National Park. Dit land van ruige bergtoppe, ettelijke meren, rivieren, watervallen, alpenweides en uitgestrekte bossen heeft spectaculaire vergezichten en een grote keuze aan recreatiemogelijkheden te bieden. Het spectaculaire landschap werd gevormd door vulkanen en gletsjers. Het plaatsje Mammoth Lakes is een levendig vakantieoord voor wie wil skiën of gewoon van de bergen genieten

1 NACHT

 

1 NACHT

Death Valley

Death Valley staat bekend voor zijn extremen: het is de droogste en warmste plaats in Noord-Amerika, op 86m onder de zeespiegel en hiermee de laagst gelegen plaats op het vasteland. Ondanks zijn morbide naam overleeft een grote diversiteit van dieren in Death Valley. Er zijn twee grote valleien in het park, Death Valley en Panamint Valley. Death Valley biedt een ruim aanbod van activiteiten zoals wandelen, fotografie, sterren kijken, 4x4 rijden, fietsen of zelfs de Badwater Ultramarathon.

1 NACHT

 

1 NACHT

Las Vegas

Het toerisme en de gokindustrie zijn de belangrijkste inkomsten voor Las Vegas. Las Vegas, omgeven door bergen, canyons en woestijn, is één van de snelst groeiende steden in de Verenigde Staten. Zoals het gezegde, “what happens in Vegas stays in Vegas,” wat je wensen ook zijn, deze stad heeft het. Door de overvloed aan hotels hebben er zich verschillende buurten gevormd, zoals Downtown, ook gekend als het Fremont Street gedeelte en On of Off the Strip, de bijnaam voor de Las Vegas Boulevard. Noord Las Vegas is een buurt die alleen maar interessant is als je gaat naar de Nellis luchtmachtbasis en de Las Vegas Speedway.

1 NACHT

 

1 NACHT

Zion

Zion National Park ligt op 60 km ten noordoosten van St. George en de Pine Valley Mountains liggen ten noorden en noordwesten van de stad. De bezienswaardigheid in St. George is zijn specifieke geologie. Red Bluffs vormen het noordelijke deel van de stad. De noordoostelijke rand van de Mojave Desert zijn zichtbaar in het zuiden. St. George staat ook bekend als “Utah’s Dixie” vanwege zijn gematigd klimaat waardoor het een ideale bestemming is voor golfers. Het groeiende aanbod van winkels maken St. George een populaire bestemming voor families.

1 NACHT

 

1 NACHT

Bryce Canyon

De donkerrode, fel oranje, warm bruine, zuiver witte kleuren zorgen voor een prachtig kleurenspel in zuidwestelijk deel van Bryce Canyon National Park. Wellicht zijn de krachten van natuurlijke erosie nergens zo zichtbaar als in Bryce Canyon. Ondanks zijn naam is Bryce Canyon niet echt een canyon, maar eerder een reeks van gigantische natuurlijke amfitheaters van meer dan 30 km ontstaan door erosie. Je hebt hier een wildernis van rotsachtige pieken, ook wel hoodoos genoemd, die oplopen tot 60 m hoogte. Het amfitheater van Bryce is het mooiste gedeelte van het park. Vele wandelaars en ruiters dalen de paden in Bryce Canyon af om zo beter zicht te krijgen op de kalk- en zandsteenformaties.

1 NACHT

 

1 NACHT

Page Lake Powell

Page, de toegang tot Glen Canyon National Recreation en Lake Powell, is gelegen op Manson Mesa, op een hoogte van 1300m boven de zeespiegel en 180m boven Lake Powell. Gebouwd in 1957 als het Glen Canyon Dam bouwkamp, is Page nu een populaire uitvalsbasis voor uitstapjes naar Lake Powell. Het is ook een belangrijke toegangspoort geworden voor Navajo Nation. Page biedt de grootste concentratie overnachtingsmogelijkheden, waarvan de meeste de standaard motels en hotels.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Flagstaff

Gelegen langs een trail van de vroegere pioneers, was de stad eerst een stop voor reizigers te paard, vervolgens per spoor en later met de auto op Route 66 en Interstate 40. De stad is een educatief, cultureel en toeristisch centrum dat een uitgelezen mix is van de grote stad met cultuur en de prachtige eenvoud van het buitenleven. De meeste reizigers stoppen alleen om de nacht door te brengen in één van de vele hotels voor het vertrek voor de laatste etappe van de reis naar de Grand Canyon. Van hieruit Kan je alsook Sedona ontdekken

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Lake Havasu

Lake Havasu City is gelegen aan de oevers van een groot stuwmeer achter Parker Dam aan de Colorado River, op de grens tussen Californië en Arizona. De schilderachtige kustlijn van Lake Havasu State Park is een ideale plaats om te kamperen, wandelen in de natuur, mooie stranden, vissen, varen en andere watersporten. De stad is ook ideaal om te overnachten als tussenstop op weg van Los Angeles naar Grand Canyon National Park Area of omgekeerd.

1 NACHT

 

1 NACHT

Santa Monica - Los Angeles

Santa Monica is gelegen aan het einde van de beroemde Wilshire Boulevard, op ongeveer 16 km ten noordwesten van Los Angeles International Airport. Je hebt hier brede zandstranden, palmbomen, architectuur in Mediterraanse stijl, zon en een relaxte sfeer die het een bekende en prestigieuze badplaats maken in Los Angeles Area. Santa Monica is te herkennen aan de carrousel en Santa Monica Looff Hippodrome, gelegen aan het einde van de Santa Monica Pier, maar ook van “Third Street Promenade”. Dit is een groot outdoor autovrij winkelgebied. De hotels in Santa Monica variëren van luxueus tot boetiekhotels

1 NACHT

Vliegtuigtickets

Wist u dat een fly&drive (vlucht + hotel + huurwagen) meestal veel goedkoper is als u dit op voorhand boekt bij uw america2day specialist. Vraag naar advies !! Het spaart u immers veel geld uit.

volwassenen :
kinderen (2-11 jaar) :
baby's (< 2 jaar) :

Fun with kids
Fun with kids

Ik ontvang graag meer informatie

Verstuur dit formulier om een gepersonaliseerde prijsofferte te ontvangen. Onze reisspecialisten nemen graag persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken en de reis hierop af te stemmen. Daarom willen we je verzoeken om je telefoonnummer waarop je overdag te bereiken bent in te vullen.

volwassenen en   kinderen

Andere reizen die u misschien ook interesseren