reisexperts globe australia2day america2day phone envelop calendar printer list facebook2 twitter2
Washington

Washington

Ontdek Washington DC - Boeiend en aangrijpend

Washington DC, de bakermat van Amerika en het centrum van de machtigste democratie ter wereld en zetel van de Amerikaanse president.

Washington is een mengeling van nationaliteiten waar alle ambassades van de wereld verenigd zijn.

Ontdek Washington met de fiets maar ook vooral per metro of te voet. Vergeet niet bij avondval het verlichte Lincoln Memorial te gaan bekijken, een vleugje krachtige geschiedenis.

Je kan onmogelijk naar huis gaan zonder "The White House" te bewonderen. Sterk aan te raden is een wandeling op de "The Mall" die begint bij het Capitol en loop tot het Washington Monument. Langsheen vindt u verschillende musea zoals Air & Space museum, National Museum of Natural History waar een olifant de ingang domineert.

Het imposante Arlington Cemetery zal u ongetwijfeld ontroeren. Niet enkel het graf van de onbekende soldaat kan u hier bezoeken, maar ook het graf van de legendarische President JF Kennedy. Tevens een uniek en adembenemend ritueel van "Changing The Guard" mag u niet missen.

Vliegtuigtickets

Wist u dat een fly&drive (vlucht + hotel + huurwagen) meestal veel goedkoper is als u dit op voorhand boekt bij uw america2day specialist. Vraag naar advies !! Het spaart u immers veel geld uit.

volwassenen :
kinderen (2-11 jaar) :
baby's (< 2 jaar) :