reisexperts globe australia2day america2day phone envelop calendar printer list facebook2 twitter2
Florida

Florida

Ontdek Florida, Sunshine state of America.

Als je een vakantiebestemming zoekt die alles in petto heeft om werkelijk iedereen tevreden te stellen.. Stop dan met zoeken. Florida "has it all !".

Zee, zon en strand combineren met boeiende uitstappen naar The Keys of The Everglades en uiteraard Disney World. Met een huurwagen ligt dit alles binnen bereik.

Florida met in het oosten de Atlantische oceaan, het noorden het glooiende heuvellandschap grenzend aan Georgia. Zuidelijk de alom bekende Everglades, The Keys die ons een Caraïbisch gevoel geven. Noordwestelijk prachtige witte zandstranden. Het midden van Florida wordt bepaald door een groot bosgebied.

Miami, Fort Lauderdale en Port Canaveral zijn de meest populaire bestemmingen om uw cruisevakantie naar de west- of oostelijke Caraïben te starten. Vanzelfsprekend steden die het bezoeken waard zijn.

Het enorme aanbod en de grote diversiteit vragen dan ook om een goede planning. Verlies uw heerlijk vakantiegevoel niet. Vertel ons wat u graag wilt en wij zorgen voor een perfecte planning voor uw Florida ervaring !